Bizde şuraya buraya sapma olmaz neyse o bir altini bilmak icin onca yeri deselersek onuda kaybederiz gomen den iyi yerimi göstereceğizHayırlısı olsun inşaallah![]()

Bizde şuraya buraya sapma olmaz neyse o bir altini bilmak icin onca yeri deselersek onuda kaybederiz gomen den iyi yerimi göstereceğizHayırlısı olsun inşaallah![]()
Doğru yer neresi gorelimUstam, herkesin bir hakkı var sadece
Truva ustam sen fakirsin EL-ensari gardaşımız zengin demek kiŞuan arazidemi bu altın. Yoksa resim çektikten sonra aldınız mı. Hile yaptin anlamında sormuyorum. Ben şahsen gömdüğüm altını test yaptıktan sonra alırım. Arazide bırakmam. Sizde öyle yapmış olabilirsiniz
Yok dolmadi 24 saat dolmadi icin saat 1'41olmasi lazim el ensar arkadaş oyle yazmisti hatirladigim kadari ileSüre doldumu acaba, @Kader25 ustam yazmadı sanırım
Usta sen benim altın dediğim yere nasıl mineral dersinBende çıtayı yükselttimminerale kadar işaretledim. Hatta derinlik bile verdim.
Kafamı kurcalayan şey burada bakırın yoğunluğu.Onun için sordum başka maden varmıdır diye.Noktaladığım yerde bakır ve sarıkız verdi.Sağ taraftaki mineral dediğim yer veya biraz daha ilerisinde çekim mevcut lakin sarı kız değil. Benden bu kadar
![]()
Benim tesbih öyle dedi, benlik birşey yokUsta sen benim altın dediğim yere nasıl mineral dersin![]()
![]()
Evet, saat 01:41 de süre doluyor.Yok dolmadi 24 saat dolmadi icin saat 1'41olmasi lazim el ensar arkadaş oyle yazmisti hatirladigim kadari ile
Altın bana teslim edilince o tesbihin yerine sana gül ağacından güzel bir tesbih hediye edeyimUsta sen benim altın dediğim yere nasıl mineral dersin![]()
![]()