Resim vb. üzerinde radyestezi

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Şuan arazidemi bu altın. Yoksa resim çektikten sonra aldınız mı. Hile yaptin anlamında sormuyorum. Ben şahsen gömdüğüm altını test yaptıktan sonra alırım. Arazide bırakmam. Sizde öyle yapmış olabilirsiniz
Truva ustam sen fakirsin EL-ensari gardaşımız zengin demek ki 🤣 :p gömdüğü yerde bırakıyor namımız yürüsün diye :) Ben en fakiriniz olduğum için cumhuriyeti gömdüğümde cinler yerini kaydırabilir diye ucuna bir şey bağlamadan hayatta gömmem :)

AhdeVefa

Kullanıcı
Bende çıtayı yükselttim😅 minerale kadar işaretledim. Hatta derinlik bile verdim.😊 Kafamı kurcalayan şey burada bakırın yoğunluğu.Onun için sordum başka maden varmıdır diye.Noktaladığım yerde bakır ve sarıkız verdi.Sağ taraftaki mineral dediğim yer veya biraz daha ilerisinde çekim mevcut lakin sarı kız değil. Benden bu kadar 😬🤭🕺

Ekli dosyalar

• IMG_20221225_121428~2.jpg
    IMG_20221225_121428~2.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 13

SiyahBeyaz

Super Moderatör
Bende çıtayı yükselttim😅 minerale kadar işaretledim. Hatta derinlik bile verdim.😊 Kafamı kurcalayan şey burada bakırın yoğunluğu.Onun için sordum başka maden varmıdır diye.Noktaladığım yerde bakır ve sarıkız verdi.Sağ taraftaki mineral dediğim yer veya biraz daha ilerisinde çekim mevcut lakin sarı kız değil. Benden bu kadar 😬🤭🕺
Usta sen benim altın dediğim yere nasıl mineral dersin :mad: 😅

El-Ensari

Kullanıcı
Yok dolmadi 24 saat dolmadi icin saat 1'41olmasi lazim el ensar arkadaş oyle yazmisti hatirladigim kadari ile
Evet, saat 01:41 de süre doluyor.
Fakat o saate kadar uyanık kalmam zor, eğer dilerseniz sonucu açıklayayım, yoksa uyuya kalırsam, Sabah namazından sonra açıklarım inşaallah.

Üst Alt