Eyvallah.Ben tesbih imi bu iste kullanam amacı ne ise onun için kullanmak evladir
Eyvallah.Ben tesbih imi bu iste kullanam amacı ne ise onun için kullanmak evladir
Demek ki tutturan olmuş ki o sözü söyledinAkşam yemeğinde durumu ablanıza anlattım,
2 yıldır altını arazide sakladığımı biliyor zaten bunun için demediğini bırakmıyor Bir tanesi de başka bir yerde saklı toprakta.
Başladı sitem etmeye, sen bana almıyorsun , hep götürüp toprağa saklıyorsun diye,
Başıma gelmeyen kalmadı, yemin ederek vallahi , billahi sen delisin dedi.
Ya bulurlarsa dedi?
Ben de inşallah birden fazla kişi bulur da, kuzu çevirme yaparız dedim
Kesinlikle yapacağımı bildiği için bir saat yalvardı yakardı yapma, etme diye...
Baktım kırıldı darıldı sen delisin falan filan diyor,
@Deli Fırat Ustamı kastederek, benden daha delisi var dedim.
Kardeşler !
bu iş bana pahalıya mal olacak gibi.
Şayet bunun olursa hanıma da bir söz verdim gönlünü almak için ona da bir Cumhuriyet alacağım![]()
Eyvallah ustam gönüller bir olsun yeter.Altın bana teslim edilince o tesbihin yerine sana gül ağacından güzel bir tesbih hediye edeyim![]()
![]()
Yengeme gömdüklerim düşük ayar deAkşam yemeğinde durumu ablanıza anlattım,
2 yıldır altını arazide sakladığımı biliyor zaten bunun için demediğini bırakmıyor Bir tanesi de başka bir yerde saklı toprakta.
Başladı sitem etmeye, sen bana almıyorsun , hep götürüp toprağa saklıyorsun diye,
Başıma gelmeyen kalmadı, yemin ederek vallahi , billahi sen delisin dedi.
Ya bulurlarsa dedi?
Ben de inşallah birden fazla kişi bulur da, kuzu çevirme yaparız dedim
Kesinlikle yapacağımı bildiği için bir saat yalvardı yakardı yapma, etme diye...
Baktım kırıldı darıldı sen delisin falan filan diyor,
@Deli Fırat Ustamı kastederek, benden daha delisi var dedim.
Kardeşler !
bu iş bana pahalıya mal olacak gibi.
Şayet bunun olursa hanıma da bir söz verdim gönlünü almak için ona da bir Cumhuriyet alacağım![]()
Maşallah ustam a leb deneden leblebi oldugunun farkina vardi da acele etme nasil ikimizde minarel yakalamisiz en azindan oda bişi bi yerde daha yorum yapmayanlar var iddialı olanlardanDemek ki tutturan olmuş ki o sözü söyledinTespit yaptığım yere mineral diyenleri utandiracagim yarın
Sıraya girecekler usta şuraya da bir bakarmisin Mal varmı diye
![]()
Bi yaklaşık pardon iki yaklasik minarel geldi gibi bize esas saklayan demedi amaNokta atışı varmı![]()