Taş Örme Yapılar Yardımm

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
ustam benim taş örme dediğim yeri adımladım büyük adımlarla 10 adıma 4 adım büyük bi oda var kilise olabilir diye düşünüyorum bende
yolun düştüğünde 10 adım olan boşluğu dikine dikkatli bir şekilde geç. orta kısımlarında ,normal boşluk tepkisinin değiştiği bir yer çıkacakmı yoksa hiç kesintisiz,boydan boya boşluk olarakmı veriyor. odaya göre bayağı uzun. arada duvar olur,dikkat edilmezse kaçırılır.ağır ağır geçersen varsa çubuklar verir. analayabilirmisin bilmiyorum.
maden tepkisini boşluğun sonuna doğrumu aldın.
arkadaşlarımızın ,ifade ettiği gibi, çelikle alüminyumu birl
ikte tutarak bakarsan bir çok minerali görmez. lakin güclüleri de elemez. mıknatısla test edebilirsin.
sağlıcakla.

metin77

Kullanıcı
ustam benim taş örme dediğim yeri adımladım büyük adımlarla 10 adıma 4 adım büyük bi oda var kilise olabilir diye düşünüyorum bende
Klise mi degil mi ilk onu arastir bence. Ne aradigimiz belli de nerde aradigimiz belli degil. Yasam yerimi ibadet yerimi onu tam bilirsen ona gore nerelerde olacagi konusunda daha dogru.hareket edebilirsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denizliden20

Kullanıcı
aynen herşey olabilir bu taş yığınları dediğin gibi kiliseye de götürür.yer altı şehrinene de götürür.üşenme den çalışmanı derinleştir derim.

tuncers

Kullanıcı
biraz önce gittim tespit ettiğim iki yeri birer metre derinlikete kazdım . kazarken sıcaktan bayılıyodum ama yinede hiç bişey çıkmadı bir metre kazdıktan sonra çubuklar hala tepki veriyodu bende bıraktım geldim dedektör almadan da bidaha gitmem zatenn oraya ustalarımm.

metin77

Kullanıcı
Hemde pulse bir dedektor alman gerekli oraya. 3 4 bine kaliteli pulse cihazlar var. bir tane edinirsen oradan sana varsa.ekmek cikar.

Mirkut

Vip Üye
metin ustam 3-4 liraya alman malı önerebileceğin bi marka var mı benim lorenz z1 alasım vardı oda çok paraa...
Lorenz z1 in metal var dedigine ben cubuk tuttum yok dedi 80 cm de girildi oraya mineral cikti.
Simdi tuncers ustam cubuk isini kavraman lazim cubugun her cekim verdigi yere metal var diyemezsin cubukla calisman lazim tecrube kazanman lazim mineralleri elemek icin turlu yontwmler var bunlara uyman lazim. Yukarida size miknatis kullanin dedim onu bile tapmamissiniz aluminyuma celik yuzuk tutun dedim onuda yapmamissiniz. Belkide orada netalde olabilir fakat metrede almamissiniz bunlarin bepsini ogrenmeniz lazim. Yillardir ben halen cubugu arastiriyorum yeni yeni seyler gelistirip diger ustalardanda ogreniyorum cubuk isi basit biris degil kardesim. Arastirip pratik yapman lazim. Selametle

tuncers

Kullanıcı
Lorenz z1 in metal var dedigine ben cubuk tuttum yok dedi 80 cm de girildi oraya mineral cikti.
Simdi tuncers ustam cubuk isini kavraman lazim cubugun her cekim verdigi yere metal var diyemezsin cubukla calisman lazim tecrube kazanman lazim mineralleri elemek icin turlu yontwmler var bunlara uyman lazim. Yukarida size miknatis kullanin dedim onu bile tapmamissiniz aluminyuma celik yuzuk tutun dedim onuda yapmamissiniz. Belkide orada netalde olabilir fakat metrede almamissiniz bunlarin bepsini ogrenmeniz lazim. Yillardir ben halen cubugu arastiriyorum yeni yeni seyler gelistirip diger ustalardanda ogreniyorum cubuk isi basit biris degil kardesim. Arastirip pratik yapman lazim. Selametle
yardımın için sağol mirkut ustam da değerli metal tespiti yaparken prinç çubuk kullansam mı daha iyi olur yoksa bakır çubuk mu hangisinden daha iyi sonuç alabilirim..

Mirkut

Vip Üye
yardımın için sağol mirkut ustam da değerli metal tespiti yaparken prinç çubuk kullansam mı daha iyi olur yoksa bakır çubuk mu hangisinden daha iyi sonuç alabilirim..
Ustam bosluk tesbiti ve bosluktki metallerin tesbitinde ben bakir kullaniyorum. Boslukta Metal tesbitinde ya elinize altin alip bakin yada bislugun uzerinden duz gecin belirli arliklarda eger cubuk bosluga veren tepkiyi bosluk bitinceye kadar veriyorsa bos oda var demwktir eger bosluktan gecerken belli bir yerde acilip kapaniyorsa metal olm olasiligi yuksektir. Ikincisi bosluk yada bosluk olmasin metal tesbitini aluminyumla yapiyorum inceden pirincle yapiyordum artik onu kullanmiyorum. Aluminyuma celik yuzuk temas ettiriyorum tepkiyi kesiyorsa mineral var diyorum kesmiyorsa metal olma olailigi yuksek diyorum sonra farkli yontemler uyguluyorum nesela miknatislama yada daha farkli usuller. Pratik yapman lazim bil hassa metre almayi ogrenmelisin. Selametle kardesim

Üst Alt