Taş Örme Yapılar Yardımm

Mirkut

Vip Üye
ALLAH C.C sendende razi olsun tuncers kardesim. Diger ustalarda konuyu gorurse yardimci olacaklardir. Size tavsiyem sitedeki cubuk kullanma ve mineral eleme yontemlerini okumaniz kardesim. Isin rast gelsin

metin77

Kullanıcı
metin ustam 3-4 liraya alman malı önerebileceğin bi marka var mı benim lorenz z1 alasım vardı oda çok paraa...
Delta pulse 3s var. Lorenz kadar basarili degil ama kaliteli is yapar. 3 bin falan fiyati. Dedektorun hicbiri yuzde yuz basarili degil ama lorenz bunlarin en iyisi ve en az hata yapani.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah313

Kullanıcı
Ustam bilhassa metre almayı öğrenmelisiniz sözünüze binaen derinlik almayı siz nasıl yapıyorsunuz. 3-5 cümle ile özetlerseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

Mirkut

Vip Üye
Ustam bilhassa metre almayı öğrenmelisiniz sözünüze binaen derinlik almayı siz nasıl yapıyorsunuz. 3-5 cümle ile özetlerseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
Sevgil7 bdullah kardesim. Derinlik konusunda gerek maden tesbitinde gerekse bosluk tesbitinde olcum aynidir hep sinirdan alirim. Mesela maden tesbitinde madenin uzerindeyken ya x yapar yada sag sola yada sol saga hafif ilerledigimde madenin sinirina geldimimde cubuklar ice kapanir tam parmak uclarima parelel olur biylelikle olcumde santim hatasini minimuma indirmis olurum. Sonra hafif ilerledigimde madeni gectigimde cubuklar yanlara acilip arkayi verir sonra hafif yada adim adim ilerledigimde cubukar derinlige gore tekrar ileriyi gisterip yine ice kapanip prmak uclarimla ifirlanir bu bana derinligi verir. Bosluktada x yapinca bakir cubukla tabi bendeki tepkilere gore yine sinira gelince cubuklar ice kapanir ayni islemi uygularim buda boslugun derinligini verir.
Saglicakl kardesim

Abdullah313

Kullanıcı
Kişiye göre değişiyor anlaşılan. Sizin tepkileriniz çok farklı imiş. Yine de çok teşekkürler ustam

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mirkut

Vip Üye
Fazlabir farklilik yok aslinda mesela bakir cubukta boslukta bende x yaparken aluminyumda boslukta yanlara aciliyor gelelde bu herkeste aynidir. Bosluk siniri iyi analiz edilirse genelde herkeste ice kapanip sonra ainiri gecince yanlara acilip arkayi veeir. Bilhassa derinlik almayi ogrenmelisiniz derken onemini vurgulamamin asil amaci tesbit edilen metale yada bosluga varmak uzereyken burakip gidilmemesi ve en onemlisi bosa calisilmamasi. Diyelimki 80 cmde bir mineral tesbit ettiniz fakat bunun 80 cmde oldugunu bilmiyoraunuz eger iceri dogru girmeye bslarsaniz mineralde kesilmezse habire sizi asagi ceker ve bosa calismis olursunuz. Iste metre lmanin onemini bu yuzden vurguladim. Ben tesekkur ederim

Üst Alt