tek kuş ve yardımcı işaretler | Define işaretleri ve anlamları

tek kuş ve yardımcı işaretler

BatıBeyi

Yasaklı
Yasaklı

değerli dostlarım bu işaret bu akşam karstan bır arkadaşımdan geldi bana dereye yakın biyerde bu dere kuru dere 3 adet yığma ve kuş kuşun üstünde oyuk ve murç haç şeklikde çizdiğim gibidir yardıcı olursanız sevinirim saygılar

KOMAGENE

Kullanıcı
Cevap: tek kuş ve yardımcı işaretler

bu işaretin çözümü vardır ama onun anlatışı ve çizimi yanlıştır kendisine resim göremeden çözüm yapamayacağınızı söyleyınız

aga.0074

Kullanıcı

sanırım böyle ben murç izini koymayı unuttum..ben senin işaretine göre yorum yapıyorum.yani işaretlerinin anlamlarına göre..ordaki üç kollu hac tepe bir yerde bir yığma da mezarın var olduğunu yada üzeri sal taşı ile kapalı olan bir mezarın oldunu söyler..ordaki 3 tane yığmanın ise ortadakinin yoklanılması gerektiğini söyler..ve ordaki oyma mezarı.murç ise yönü vermekte..

aga.0074

Kullanıcı

ve buranın arazi yapısı nasıl ve kuşun konumu nasıl uçar vaziyette mi konmuş mu?bakış istikameti nere..yığma ile arasındaki mesafe nekadar.ve en yakın tepe ne tarafında hangi yönde..çok soru sordum :)

KOMAGENE

Kullanıcı

Aga ustam korkut ustama söylenen resim kesinlikle böyle birşey değildir anlatan kişi resmi muhakkak farklı anlatır resmi çeksın getirsin farklı birşey çıkmazsa demekki ben birşey bilmiyorum yalnız burda suçladığım korkut ustam değil

BatıBeyi

Yasaklı
Yasaklı

slm ben resimleri gördüm lakın telfondan gördüm burya koyma imkanım yoktu olursa atarım sagılar ustalara

Son düzenleme:
Üst Alt