Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
değerli dostlarım bu işaret bu akşam karstan bır arkadaşımdan geldi bana dereye yakın biyerde bu dere kuru dere 3 adet yığma ve kuş kuşun üstünde oyuk ve murç haç şeklikde çizdiğim gibidir yardıcı olursanız sevinirim saygılar
sanırım böyle ben murç izini koymayı unuttum..ben senin işaretine göre yorum yapıyorum.yani işaretlerinin anlamlarına göre..ordaki üç kollu hac tepe bir yerde bir yığma da mezarın var olduğunu yada üzeri sal taşı ile kapalı olan bir mezarın oldunu söyler..ordaki 3 tane yığmanın ise ortadakinin yoklanılması gerektiğini söyler..ve ordaki oyma mezarı.murç ise yönü vermekte..
ve buranın arazi yapısı nasıl ve kuşun konumu nasıl uçar vaziyette mi konmuş mu?bakış istikameti nere..yığma ile arasındaki mesafe nekadar.ve en yakın tepe ne tarafında hangi yönde..çok soru sordum
Aga ustam korkut ustama söylenen resim kesinlikle böyle birşey değildir anlatan kişi resmi muhakkak farklı anlatır resmi çeksın getirsin farklı birşey çıkmazsa demekki ben birşey bilmiyorum yalnız burda suçladığım korkut ustam değil