üçgen oyma! | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları
  • Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

üçgen oyma!

A21MEDLi

Admin
Cevap: üçgen oyma!

A21MEDLi

Admin

üçgenin kaya yüzeyi,daire içine aldığım kısmı anlatıyor,resimde net belli değil fakat üçgenin farklı tarafı bu kayalığa denk gelmelidir.
kaya yüzeyi ile kare içine aldığım kayalıkla çok uyumludur.
üçgenin köşe ölçüleriyle, o üçgen kayalıkların mesafesi aynı olmalı 1x1 1x10

erzurumludefineci

Kullanıcı
Yasaklı

roma bizans değil direk ermeni işareti derim hemde çok güzel bir işaret
para büyük kayaların ortasında.. artık hangi yönde olduğunu sen bulacaksın ben yönünü bilmiyorum... bulursan beni gör ( sitede herkesi görsen bile senin elinde bayağı yüklü miktar kalır ):D:D:D:D:D:D:D:Dkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum

Kervan07

Vip Üye

roma bizans değil direk ermeni işareti derim hemde çok güzel bir işaret
para büyük kayaların ortasında.. artık hangi yönde olduğunu sen bulacaksın ben yönünü bilmiyorum... bulursan beni gör ( sitede herkesi görsen bile senin elinde bayağı yüklü miktar kalır ):D:D:D:D:D:D:D:Dkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum

şaka yapıyon dimi?:))

Kervan07

Vip Üye

bu 3gen işaretlerini hiç mi hiç sevmiyorum her nedense.

üçgen ile kare oymanın farkı nedir? odaları nasıl olur? bilen ustalarım yazarlarsa sevinirim..

fakirbaba usta ben işaretleri seviyorum fakat benim bölgemdeki işaretler çözüme ulaşmadığı icin ne anlam içerdiği konusunda çok fazla fikir sahibi değilim..

Kervan07

Vip Üye

keşke:)
bu definecilikte henüz elime bir şey gecmedi! yani siftah yok:)

erzurumludefineci

Kullanıcı
Yasaklı

kardeş ben dedim diyeceğimi bunun mezar betimlemesi olması için mezara çok yakın büyük bir kaya üzerinde ve daha düzgün ve büyük olması lazım bu bariz ermeni gömü işareti malı alınmış mı alınmamış mı bilmem malı büyük kayaların ortasında olur yön verilmişse o tarafa bakarsın ben resmi büyütemedim o yüzden yönünü bilmiyorum dedim...

tamam kayada zemine doğru sivri tarafı olan 15-20 cm büyüklüğünde olanları bayan mezarıdır fakat bu değil... hatta bu taşa kadar dereden yukarı aşağıdan yukarıya doğru iyi incele sıralı taşları görürsün eğer duruyorsa

Üst Alt