üçgen oyma! | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları
  • Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

üçgen oyma!

ersan

Vip Üye
Cevap: üçgen oyma!

(alkış)(alkış)merhaba kervan07 usta bos ver bu mezarlari eyer kazma isretsen gel benim yanima buraya al merani balim ikimiz gezeris ,,koptumkoptum

Kervan07

Vip Üye

(alkış)(alkış)merhaba kervan07 usta bos ver bu mezarlari eyer kazma isretsen gel benim yanima buraya al merani balim ikimiz gezeris ,,koptumkoptum

allah nasib ederse mutlaka gelcem ustam..seyahat engelim yok,her an gelebilirim ama benim bebek bi yürümeye başlasın bende yürümeye başlıyacam inşallah:)

Kervan07

Vip Üye

kervan bölgen hep mezar alanıysa bu mezarlarda normal halka aitse bu kavimin krallarınında mezar vardır orada sana düşen onları bulabilmen ha krallarda mezarlarını öle ahım şahım işaretler yapmayıpta normal halkın mezar işaretlerını koydularsa o zaman işin çok zor.

yok ustam daha farklı işaretler var elbet..resimleri bi düzenleyelim ondan sonra sizin yorumlarınızı almak isterim!

Kervan07

Vip Üye

üçgenin kaya yüzeyi,daire içine aldığım kısmı anlatıyor,resimde net belli değil fakat üçgenin farklı tarafı bu kayalığa denk gelmelidir.
kaya yüzeyi ile kare içine aldığım kayalıkla çok uyumludur.
üçgenin köşe ölçüleriyle, o üçgen kayalıkların mesafesi aynı olmalı 1x1 1x10

ustam yukarda işaretlediğiniz yerin resimlerini arıyorum arşivden 2 gündür fakat bulamadım ne hikmetse..

şimdi ustam ilk olarak kervan yolundan doğuya doğru ilerliyoruz.kervan yolu ile dere yan yana..solumuzda 5 katlı bina yüksekliğindeki bacalı mağaraları görüyoruz.mağaraları 100mt geçince dere ile kervan yolu makaz yapıyor.makazın tam ortasında duruyoruz ve hemen sağ tarafdaki tepeye çıkan yolu görüyoruz.

bu yola girdikten 10 adım sonra sağımızdaki küçük düz bahcede,aralarında üçgen yapan kayaları görüyoruz(konularımda mevcuttur).

bu yoldan 10 adım daha ilerleyince yol sağa doğru viraj yapıyor.viraja girmeden solumuza baktığımızda bir kaynak görüyoruz ve kaynağın hemen üstündeki tepede yaşlı bir ahlat ağacını görüyoruz..

şimdi bu yoldan devam ediyoruz yukarıya doğru.yaklaşık 100mt sonra bu üçgen kayaya geliyoruz.

buralarda sizce neler aramalıyım?

yorumlar icin teşekkürler selamlar

Kervan07

Vip Üye

slm kervan usta bu kaynan 10 mt arkasinda neler var burada putun is bu kaynakta pitiyor bu kayna hes gecme

bi bakayım resim bulabilirsem ekliyecem foruma..buralar çok şüpheli geldi bana! bu kadar çok bulguların bir arada olması tuhaf.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

aynen ustam labirent gibi burası! bi giren birdaha çıkamaz burdan:)

bende hep mezar duyunca ve görünce hayal kırıklığı yaşıyorum..bana mezar değil,para yeri lazım:)

pınara bak o zaman. ikizceli ustam doğru demiş hem pınar iyidir. kolaydır. can arkadaşım. kendini mahzenlerde heba etme. sen pınardakini bul gerisini de ben sana buluveriririm :D

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

resime yazdığım yazılar küçük çıkmış. bu durumda sen bu resimi bilgisayarına indirip paint programında aç. hem işaretlediklerimin ne kadar doğru olduğuna bak, hem de yazıları ancak böyle okunuyorlar. saygılar. burda çok para var. burayı bırakma kervan usta.

Kervan07

Vip Üye

selam harbici ustam.

sanade akşam akşam zahmet ettim ustam..maşallah bayağı döktürmüşsünüz..

ustam bende paint uygulaması yok çünkü ben yalnızca apple mac kullanıyorum uzun yıllar..

windows kullanmasını bilmem! yalnızca aç kapa yapabilirim..resim için bir çok alternatif uygulamam var fakat senin yazıları hepsinde denememe rağmen,resimdeki sağda kalan yazıları okuyamadım! yazdığınız her kelime benim için önemli ve bu yüzden es geçemem. resime değilde,normal mesaj olarak yazarsanız sizi çok yormuş olurmuyum?:)

ustam burda çok para var doğrudur size canı gönülden katılıyorum fakat benim burda o paraları çıkaracak ne ekibim nede zamanım var..burdaki yerlerde çalışmaya benim ömrüm yetmez bu yüzden ben yalnızca para yeri arıyorum.mezarlar ile vakit kaybetmek istemiyorum aynı zamanda mezarlara karşı hassas bi durumum var ve bu yüzdende mezarlara ilişmek istemiyorum zaten kimseyede yaramıyor parası..

allahım inşallah bize aradığımızı nasib eder..

ustam yorumların icin çok teşekkürler allah razı olsun senden.

bir önceki konuda harbiciyi yanlış yazdığım içinde çok özür diliyorum.bilinçli olarak yazılmadı. her yazdığımı cevaplamadan önce bi okurum ve hataları düzeltirim fakat bu sefer acele ettim.arabanın icinde birini beklerken yazmıştım..

saygılar ustam hayırlı geceler:)

Son düzenleme:
Üst Alt