Cevap: üçgen oyma!
selam harbici ustam.
sanade akşam akşam zahmet ettim ustam..maşallah bayağı döktürmüşsünüz..
ustam bende paint uygulaması yok çünkü ben yalnızca apple mac kullanıyorum uzun yıllar..
windows kullanmasını bilmem! yalnızca aç kapa yapabilirim..resim için bir çok alternatif uygulamam var fakat senin yazıları hepsinde denememe rağmen,resimdeki sağda kalan yazıları okuyamadım! yazdığınız her kelime benim için önemli ve bu yüzden es geçemem. resime değilde,normal mesaj olarak yazarsanız sizi çok yormuş olurmuyum?
ustam burda çok para var doğrudur size canı gönülden katılıyorum fakat benim burda o paraları çıkaracak ne ekibim nede zamanım var..burdaki yerlerde çalışmaya benim ömrüm yetmez bu yüzden ben yalnızca para yeri arıyorum.mezarlar ile vakit kaybetmek istemiyorum aynı zamanda mezarlara karşı hassas bi durumum var ve bu yüzdende mezarlara ilişmek istemiyorum zaten kimseyede yaramıyor parası..
allahım inşallah bize aradığımızı nasib eder..
ustam yorumların icin çok teşekkürler allah razı olsun senden.
bir önceki konuda harbiciyi yanlış yazdığım içinde çok özür diliyorum.bilinçli olarak yazılmadı. her yazdığımı cevaplamadan önce bi okurum ve hataları düzeltirim fakat bu sefer acele ettim.arabanın icinde birini beklerken yazmıştım..
saygılar ustam hayırlı geceler