Ustam, filim fırıldak ile işim olmaz Elhamdülillah.Arkadaş bu resimde benim hissettiğim bir şey yok. Ya koyduğun yerden alındı. Yada emaneti aldınız. Bir film var bu işte![]()
Ustam, filim fırıldak ile işim olmaz Elhamdülillah.Arkadaş bu resimde benim hissettiğim bir şey yok. Ya koyduğun yerden alındı. Yada emaneti aldınız. Bir film var bu işte![]()
Yalnız, süre bittiğinde bir şey diyeceğim.Ustam, filim fırıldak ile işim olmaz Elhamdülillah.
Truva Ustam baksana Ensari ustam geleni 3 gün ağırlarım diyor, bu kadar gönlü zengin insan seni boşa uğraştırır mı hiç.Arkadaş bu resimde benim hissettiğim bir şey yok. Ya koyduğun yerden alındı. Yada emaneti aldınız. Bir film var bu işte![]()
Eyvallah Ustam.Truva Ustam baksana Ensari ustam geleni 3 gün ağırlarım diyor, bu kadar gönlü zengin insan seni boşa uğraştırır mı hiç.
Senin yapacağına inanmam ustam zaten müsterih olEyvallah Ustam.
Allah şahittir ki hile hurda yok.
Allah razı olsun abi.Senin yapacağına inanmam ustam zaten müsterih ol![]()
Abi burası ikinci test saham. İki nokta da tesbit edebildiğim mineral varUstam şöyle sorular geldi aklıma.Burası senin çalışma alanın sanırım,burada başka metal,minarel varmıdır ? Sakladığın altın kendi başına mı gömüldü,yoksa başka metal veya küp ile mi gömüldü.Çokmu sordum acaba![]()
Eyvallah kardeşim,kendimce bende salladım tesbihiAbi burası ikinci test saham. İki nokta da tesbit edebildiğim mineral var
Burda sadece Altın gömülü. Başka metal yok, fakat resmin görünmeyen bir tarafında beton parçası içinde Demir var.
1. Test sahasında ise ne ararsan o var![]()
Şuan arazidemi bu altın. Yoksa resim çektikten sonra aldınız mı. Hile yaptin anlamında sormuyorum. Ben şahsen gömdüğüm altını test yaptıktan sonra alırım. Arazide bırakmam. Sizde öyle yapmış olabilirsinizEyvallah Ustam.
Allah şahittir ki hile hurda yok.