ustam basetin mezarlar ayle mezarlari siradan halk mezari dener urasmaya deymez buyle bir asit var saniyede ta tas eriyor ama bir dusun ordaki asidin dumani ve bir yerine deyerse ne olur ve cok zor bulunan bir asit .Ustalarım 3 tane girişi horasanla kapatilmış mezar buldum buralarin girişini acmada asit kullaniyorlarmış bu asit ne asiti ve işe yararmı ?? Yapacağınız yorumlar için şimdiden sizlere teşekkür ediyorum..
Ustam benim bir hiltim var 1 metrelik matkap ucuyla horasani 45 derecelik aciyla deliyorum 3 yada 4 yerden icine sirke dokuyorum. Daha sonra yine dokuyorum sirkeye doyuyor horasan. 3 gun sonra gittigimde horasan toprak haline donusmus oluyor. 2 metre yada 2.25 metre boyle ilerledik. Zahmetsiz ve daha kolay oluyor.tuncers kardeşim, giriş olarak şüphelendiğin yerin geniş açılı resimlerini çekerek paylaşsan ,nasıl bulgular var ne anlama gelir,bir görülse,daha iyi olmazmı.tarif ettğin giriş düşündüğün yer kayada olduğuna göre ,bir kaya mezarımıdır,nedir anlaşılmasını sağlayabilirsin.
boşluk tespiti ile belirlememişsen, ve giriş dediğin yerde horasan tespiti yapmamışsan yanılmandan korkarım. üç tene giriş ,mezar olsun ,oda mezarı olsun fazladır. gereksiz zahmete girmezsin inşaallah.