Ustalarim Yardım | Define işaretleri ve anlamları

Ustalarim Yardım

tuncers

Kullanıcı
Ustalarım 3 tane girişi horasanla kapatilmış mezar buldum buralarin girişini acmada asit kullaniyorlarmış bu asit ne asiti ve işe yararmı ?? Yapacağınız yorumlar için şimdiden sizlere teşekkür ediyorum..

metin77

Kullanıcı
duydugun yada okudugun asit seni zehirleyebilir. sirke limon suyu tuz ruhu ve saf alkol karışımı epey etkili bir zehir haline dönüşüyor. ben sana bunu tavsiye etmem. sadece sirke de işini görür biraz zaman alır ama işini görür. 2 litre sirkeye 1 tane limon sık etkili bir çözücü haline döner. bu horasan nerede duvarda mı yerde mi? horasan oldugunu nerden biliyon? eğer horasan ise sirke döktüğün yer 10 dk sonra çamur haline gelir. 10 dk bekleyemem diyorsan, sirkeyi döktüğünde hemen kulağını döktüğün yere daya ve dinle. bir kaynama sesi duyuyorsan horasandır. yerle ilgili fotograflar varsa görelim. horasanın pozisyonuna göre sana daha iyi yardımcı oluruz.

ersan

Vip Üye
Ustalarım 3 tane girişi horasanla kapatilmış mezar buldum buralarin girişini acmada asit kullaniyorlarmış bu asit ne asiti ve işe yararmı ?? Yapacağınız yorumlar için şimdiden sizlere teşekkür ediyorum..
ustam basetin mezarlar ayle mezarlari siradan halk mezari dener urasmaya deymez buyle bir asit var saniyede ta tas eriyor ama bir dusun ordaki asidin dumani ve bir yerine deyerse ne olur ve cok zor bulunan bir asit .

tuncers

Kullanıcı
ustalarım girişler dik kayada yani duvar diye tabir ettiğm şekilde sizce asit yardımıyla girişi bulmak mantıklı mıdır

metin77

Kullanıcı
Asiti bir yerine dokersin sonra da dokulen yeri ameliyatla almaya kadar gider. Asit te 10 cm yumusatir sirkede. Illada asit diyorsa akülerin asidi var ondan al akü bayileri satar. Duvara dok keskiyle murcla cekicle basla

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
tuncers kardeşim, giriş olarak şüphelendiğin yerin geniş açılı resimlerini çekerek paylaşsan ,nasıl bulgular var ne anlama gelir,bir görülse,daha iyi olmazmı.tarif ettğin giriş düşündüğün yer kayada olduğuna göre ,bir kaya mezarımıdır,nedir anlaşılmasını sağlayabilirsin.
boşluk tespiti ile belirlememişsen, ve giriş dediğin yerde horasan tespiti yapmamışsan yanılmandan korkarım. üç tene giriş ,mezar olsun ,oda mezarı olsun fazladır. gereksiz zahmete girmezsin inşaallah.

metin77

Kullanıcı
tuncers kardeşim, giriş olarak şüphelendiğin yerin geniş açılı resimlerini çekerek paylaşsan ,nasıl bulgular var ne anlama gelir,bir görülse,daha iyi olmazmı.tarif ettğin giriş düşündüğün yer kayada olduğuna göre ,bir kaya mezarımıdır,nedir anlaşılmasını sağlayabilirsin.
boşluk tespiti ile belirlememişsen, ve giriş dediğin yerde horasan tespiti yapmamışsan yanılmandan korkarım. üç tene giriş ,mezar olsun ,oda mezarı olsun fazladır. gereksiz zahmete girmezsin inşaallah.
Ustam benim bir hiltim var 1 metrelik matkap ucuyla horasani 45 derecelik aciyla deliyorum 3 yada 4 yerden icine sirke dokuyorum. Daha sonra yine dokuyorum sirkeye doyuyor horasan. 3 gun sonra gittigimde horasan toprak haline donusmus oluyor. 2 metre yada 2.25 metre boyle ilerledik. Zahmetsiz ve daha kolay oluyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KERİM40

k!R$EH!R
Kullanıcı
Ustam metin ustam metod vermis ikizceli ustamda yardim eli uzatmus bence onlarin dediklerini kulak ardi etme saglik herseyden once gelir asit dokulen yerde calisma zor olur dik kayada ise maske vs gerektrir olmazsa olmaz demedi deme

Abdullah313

Kullanıcı
Metin77 ustam bizim de bir hiltiye çok ihtiyacımız var şu sıra. ama 5.20 ve 3.30 civarı. Hiç taş olmayan sadece killi sert toprak ve ilerlemek oldukça güçleşti. Diyeceğim bu hilti kousunda hangi modeli önerirsiniz diyecektim. Bir de şarjlı veya benzinli midir? Elektrik kullanma olanağımız yok. Veya şu daha iyidir, sessizdir diyebileceğiniz bir tavsiyeniz var mıdır? Teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt