Kalbi Teşekkürler, | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kalbi Teşekkürler,

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Katılım
20 Ocak 2013
Mesajlar
7,768
Beğeni
22,147
Puanları
113
Konum
Erzincan
Yüce Mevlam öncelikle dostluğu, kardeşliği, paylaşmayı seven böylesini nadide insanları bir araya getirmiş.. rızası istikametinde hiç bir karşılık beklemeden hizmete memur kılmış, hamdu senalar osun şükürler olsun... kalplerinizin güzelliği satırlarınıza yansımış, ne güzel!! işte insani duyguların temaşa edildiği, kalitesine, çizgisine, çok az rastlanılacak seviyede, her gönüle hitap eden birbirinden değerli insanların sayesinde, mekanımız gülistana dönmüştür... misk-i amber kokusu yaban ellere dahi ulaşmaktadır... ikizceli hocamın şahsında tüm kardeşlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, böylesine nezih bir ortamda bulunmaktan onur duyduğumu ifade etmek isterim, el ele, gönül gönüle, nice misk kokulu yıllara inşAllah...
 

Kervan07

Admin
Katılım
18 Nisan 2013
Mesajlar
1,349
Beğeni
3,164
Puanları
113
Konum
antalya,trabzon,samsun,ısparta
HZ. MEVLANA ,
GÜLÜN DİBİNDEKİ TOPRAKTA GÜL KOKAR. buyurmuş. sanki küçük bir örneğini birlikte bizler oluşturmuşuz da haberimiz bile yok.
ülkenin dört tarafından manevi pinçeklerle ,her noktada topraktan çıkan filizler misali belki ayrı yüzeylerde belki ayrı renklerde ama özünde ayni kaliteye haiz etrafına güzel kokular saçan bir gönül bütünlüğü oluşturduğumuz gerçeği,değerli yorumlarınıza da çok güzel yansımış adeta sözlerimin teyidinide oluşturmuşsunuz.
birlikte yürüdüğümüz bu yolda, insani ve vijdani ,hissettiklerimi ,kişinin kimliğine kişiliğine hiç bakmadan uygulamak istemişimdir.
selam verdiğim başını kaldırıp gözüme bakarak karşılık vermişse, gönlümede girmiştirdir. artık kardeşim olmuştur. o insana yaptığımı iyilikten ziyade kardeşlik görevi kabul eder severek en iyisini sunmayı seçerim. demekki bazı arkadaşlarımız değerli dostlarımız selamımızı dudak ucuyla kerhen alanlardan olmamış.beraberliğimiz ve aramızdaki gönül köprüsün de ,benim kadar sizlerinde katkılarınız büyük.
yok aslında bir birimizden farkımız,
biz Osmanlı bankasıyız . diye bir reklam vardı eskilerde kalan.
ikinci mısranın yerine,
BİZ DEFİNE MEKANIYIZ. kelimeleri yakışacaktır.
KERVAN ustam merak ettim.
sır olarak kalması gerekiyorsa sizde kalabilir.
selametle inşaallah. ALLAH a emanet olunuz.

Aslında yazılcak çok şey var.bir insan kolay kolay defineci olamıyor. onu bu duruma iten sebebler var. bir çoğumuzun bu işe başlangıç sebeblerini yazacak olursak,tam anlamı ile roman olur. kimimiz ihtiyaçtan,kimimiz ise hobi olarak bu işe merak salmış.fakat en değerli defineciler doğuştan gelenlerdir. işte biz ne öğrendiysek onlardan öğrendik ve defineciliğe avantajlı başladık.eskiden internet ortamı yoktu ve haliyle bilgi paylaşımı yapılamıyordu. işte demek istediğim ikizceli ustamız gibi defineciler bütün tecrübelerini kendi imkanları ile sağladılar.kimseden yardım almadan sıfırdan başlamak ne kadar zor olduğunu herhalde az çok tahmin edebilirsiniz.. doğuştan gelen defineciler çoçukluktan beri arama iç güdüsü ile yaşarlar. başlangıçta anlam veremedikleri bu iç güdüsel davranış,sonraları ALLAHIN izni ile yerini defineciliğe bırakır.
Bizim için en önemlisi, kalbi güzel gönlü zengin ikizceli ustamızın bilgi birikimini cömertçe bizimle paylaşmasıdır.
ikizceli ustam sır değil elbet.zamanı gelince hikayemi burda paylaşıcağım. şimdilik hakkını sende helal et.ALLAHA emanet ol
 

Kader25

Admin
Katılım
13 Nisan 2016
Mesajlar
3,761
Beğeni
13,408
Puanları
113
Yaş
54
Konum
Konya-Kırıkkale
Gözümden kaçmış, konuyu yeni görüp tamamını okudum.
Bu siteye üye olmam 1 seneye yaklaştı. İlk geldiğim gün söylemiştim;
"bu sitenin manevi havası, edebi, adabı bir başka". Hala da öyle.
Bu güzellik siz değerli yöneticilerin edebinden kaynaklanmaktadır.
Şu zamanda aslında en kıymetli şeydir, edeb, adab. İnsanı mutlu yapan da budur.
Buna vesile olan başta ikizceli hocam olmak üzere tüm yönetici ağabeylerimden kardeşlerimden,ustalarımdan
Allah cc razı olsun. iyi ki varsınız. Çoğunuz birbirinizi simaen tanımaktasınız, bu çok büyük bir nimet.
Bizlerde sizlerle yüzyüze karşılaşıp sohbet edeceğimiz günün hasretini çekiyoruz.
İnanıyorum Rabbim azze ve celle birgün nasip edecek inşallah.
 

bornovalı

USTA
Super Moderatör
Katılım
20 Ekim 2014
Mesajlar
396
Beğeni
1,576
Puanları
93
S.A.
Siteye üye olmadan önce epey bir düşündüm. Ağırlıklı olarak işlediğiniz konular hakkında yeterli bir bilgi birikimim yok, eee misafirlikte bir yere kadar, acaba farklı bir bakış açısı ile bildiklerimizi paylaşsak nasıl olur? dedim ve sezsiz sedasız üye oldum.
Şahsi menfaatleri için dini bile istismar edebilen bir iki kişi dışında (ki yönetim gereğini yapmıştır bu kişiler hakkında) her daim güler yüz, yardım ve olumlu eleştiriler aldım.
Başta şahsınız ve nezninizde tüm yönetici ve üye arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu güzel birlik ve beraberliğin her daim sürmesi dileklerimle
Sağlıcakla kalın
ALLAH a emanet olun.
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Yaş
67
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
saygı değer,KADER VE BORNOVALI ustalarım,
insanlar görünürde en iyi gözlerinden anlaşılabilir. bizler dünya gözüyle değil ,kalp gözüyle bir birlerini anlayanlardan olmuşuz. çok teşekkür ederim.
benim AĞIRLIKTA Ankara yaz aylarında ORDU -ÜNYE VE SAMSUNA,EVİM ARAZİLERİM OLDUĞU İÇİN senede bir iki kez giderim. en çok ta ağustos eylül 10 kadar kalırım. özel olarak ziyaretime bir kaç bölgeden gelen arkadaşlarımız olmuştur. Kader ustam ,gönlünden tanışmak birlikte bir acı kahve içmek arzusunda olan bütün kardeşlerime kapımızda gönlümüzde açık.uygun zamanımızda her iki bölgeyede beklerim. şeref duyarım.
 

bornovalı

USTA
Super Moderatör
Katılım
20 Ekim 2014
Mesajlar
396
Beğeni
1,576
Puanları
93
S.A.
Nazik, içten ve samimi davetiniz için, ALLAH (c.c) razı olsun ustam. İnşallah icab etmek de nasip olur.
Yolunuz izmir'e düşer ise, gönlümüz ve kapımız her daim açıktır, bilesiniz.
Sağlıcakla kalın
ALLAH a emanet olun.
 

aliömer

Kullanıcı
Katılım
2 Haziran 2014
Mesajlar
447
Beğeni
1,647
Puanları
93
Yaş
47
Mesafelerin kurulan ve kurulacak olan dostluklara engel teşkil etmediğini bir kez daha değerli şahsınızda gördük.
Öncelikle şunu belirtmek isterim yazdığınız her bir mesajı her bir yorumu okurken şahsımla alakalı olmasa dahi yüreğime tarifsiz bir huzur verdiğinizi bilmenizi isterim. Bizleri bir araya getiren definecilik hobisi olduğu malumunuzdur lakin ben kurulan bu güzel Dostlukların artık defineciliği bir bahane olarak gördüğümüzün kanısındayım.
Evet iyiki varsın İKİCELİ Usta iyiki define mekanına üye olupta seni tanıdım. Bir kez daha bizlere maniveyatın maddiyatan daha üstün olduğunu kanıtladın. En kalbi saygı ve sevgilerimle. Allah yar ve yardımcın olsun.
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Yaş
67
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
sevgili ALİÖMER ustam,yorumlarımızda kendini bulabilenler ,gönlünde bir yerimiz olduğunu da bilenlerdir,elbette ki hitabımız bütün dostlarımızı,bizimde gönlümüzde olanların hissiyatı ile kaleme alındığını görürler görürler. tıpkı senin gibi..bana en uzak olan noktada bulunmana ve aramızda 1000km nin üzerinde mesafe olmasına rağmen aramızda bir gönül köprüsü kurabilmişsek,bunun izahı dünya menfaati veya varlığı ile bir araya getirilemeyecek bir anlam taşımalı. bende seni bu vesile ile tanıma fırsatım olduğu için,mutluyum. bir üyemiz bir ustamız olarak değil,İran sınırında bir kardeşim var inancıyla gördüğümü bilmeni istiyorum. tanıma imkanları olsa,diğer ustalarımızında ayni gözle göreceklerinide biliyorum. saygı ve sevgi bizden kardeşim. selametle afiyetle inşaallah.
 
Üst