Neden Define Bulamıyorsun? Yazan @Sedegor | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Sedegor

Kullanıcı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
679
Beğeni
2,258
Puanları
93
Eyvallah yiğido peki böyle bir yerin olsa araştırmaya degermidir
yok ben bu işarete hiç ugraşmazdım. Ama sen ugraşacagım dersen bu işaretin 700 metre kadar altında güneyde akar su varmı onu bak birde yine tam güneyinde 200 metre kadar altında eski mezarlık varmı ona bak ve bu işaretin dagın tam orta kesminde ise konu aç çözelim yok sordugum yerler yoksa şifacı cadırı ara :( define degil hatta elini sür gercekten iki yılanmı yoksa dogalmı diye sormuyorum çünkü yıllardır ugraşıyorsun işareti yada dogalı bilirsin
 

Sedegor

Kullanıcı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
679
Beğeni
2,258
Puanları
93
Ermeni Rum ve Eşkiya gömü sistemlerinden belgelerdeki şifrelerden bahsedelim yüzeyselde olsa

Başta şunu belirtelim Bir belge varsa bir harita varsa içerisinde malzemenin kilosunu okkasını yada mesafe gibi şeyeler veriyorsa bunların çogu aslında şifreler ve tılısım cözümünü verir kendi içerisinde anahtarıdır aynı zamanda.

Gercek belgeler asla tek nusha yada tek harita olmaz gelelde iki parca bazende daha fazla parcalar halinde hazırlanmıştır. Yarısını elinde bulunduran boşuna ömür çürütür. Tümüne sahip olanınsa bilmesi gereken çok şey vardır. Definecilik hobi olarak yapılmaz yapanın elinede tek tek parası gecer. Definecilik eline kazma alıp daga bayıra bir umuttur ya cıkarsa diye yapacagı bir iş degildir. Hiç bilmeyip tesadüf bulanların sayısı defineciyim diye gecinenden daha fazladır bu yüzden. Yani safsata hurafelerle vakit harcamak yerine hiç bilmeyip hiç ugraşmamak daha akıllıcadır. Nasipten ötesi yok elbet degnekle topragı karıştıp define bulanda var :( kısa yazacam tamam

önce şu üç yedi yirmi bir olayını aklınızın bir tarafına yazın Hani şu defineciyim diye gecinip üçlemeden felan dem vururlar sonunada kopya şeyler yazanlar varya onları bizrazcık kenara koyalım burda.

Bakın asıl üçleme Baba ogul Kutsal ruh burda şifrelidir define hususunda Çözümüde içerisindedir.

( Üçlemede Tesliste para üç noktaya Baba ogul Kulsal Ruha yani mal mezarına pay edilir. Ancak Daha Şeytani bir Teslis yapılmışsa buda Tek parcada Yani Üçlemenin tam ortasına gömülür para bölünmez. Çünkü Tılısımın gücü daha fazladır. Burda ise Çözüm yine aynı olup Extra Daire içlerindeki malzemenin tam üzerine Süleyman Mührünün çizilmesi içap eder. Çizimi Siyah saplı bir bıçakla yapınız )

Bu tür yerlerde 21 Nas 7 Ayetel Kürsi 3 ihlas tılısımın cözümüdür. Lakin Vakitte önemlidir çünkü bunlar bunu yaparken Şu vakitte diyede bir zaman belirtirler. Bu zaman yada vakitler yine ya açık yada şifreli belge ve haritalarda verilmiştir. Ne zaman olur olabilir dersen bazen bir bulutsuz gece dolunayda yada mesimlerin geçiş vaktinde gibi. Yine kişi sayısı koyabilirler üç kişi gelip bunları bu vakitte yaparsa diye hatta kendi kan kendi soyumuzdan diyede sözleşmeye ahde :( ibare koyabilirler . Koyablirler demeyelim genelde böyledir. Ha bu 21 Nas 7 Ayetel Kürsi 3 İhlasıda sadece okumayla olmaz daire çevirmek lazım bunları okuyarak. Diyelim aldınız ulaştınız illa yerinde üç beş bırakınız. Gece degil Sabah ezanıyla akşam ezanı arasında almayı tercih edip, araziyi akşam ezanından önce terk ederken En az bölgeden ayrılırken yine 7 defa Ayetel Kürsü okumayı ihmal etmeyinizki sizi takip eden olmasın. Aynı araziye en az 21 gün gitmeyiniz üçlemenin diger yerlerinde üst üste calışma yapmayınız. Burda soracak sorusu olan varsa yazsın başka siteme gececem 369 gibi yada ayazmalar kiliseler onları yazacam
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Sedegor

Kullanıcı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
679
Beğeni
2,258
Puanları
93
Şimdi burda kopyala yapıştır yapacam ortada gezen bilgilerdir 1780 li yıllar sonrasındaki belge ve haritalardaki şifrelemelerdir lakin Üzeine konuşacagız bu rakamların çünkü tasvip etmedigim epeyce şey var içinde ama genel olarak defineciye gerekli olan bilgileride içerir. Bu sayı ve rakamlarada görede bazı tılısım şekilleri ve cözümleri vardır hele siz bu rakamlara bir bakın aklınıza yer edin şimdilik. Devamı gelecek kopyayı sevmem :( Kim yazdıysa eline saglık hazırca kopyaladım :( ama üzerine çok konuşacagız o yüzdende kopyaladım eleyip sececegiz cogu yeride düzeltecegiz


1 Sayısı: Başlangıç noktasıdır, var olan her şey ondan oluşur ve ona dönecektir. Tek olanı, mutlak olanı simgeler, dikme, tek tepe, dikiliş taş gibi. bazende son noktadır.

2 Sayısı: İkilikleri vurgular; Patika yol, geçit, taş geçit gibi,, işaret başlangıcı olarak iki tepe, iki ağaç, iki taş, iki yol olabilir.
İlk işaret yeri olup, araştırmaya ilk buradan başlanabilir.

3 Sayısı: Özellikle Hristiyan toplumunda yetişen biri için bu sayının kutsallığına aşına’dır. Hristiyan inancında Baba-Oğul-Kutsal Ruh üçlemesi şeklindedir. 3 sayısı sembolik olarak üçgen işareti kullanılmıştır. Yürütülmesi gereken mantık ise 3 tepe, 3 ağaç, 3 kuyu, 3 yol, 3 dere şeklinde olmalıdır. mutlaka 3 olması gerekir. malın nerede olduğunu verir yada yardımcı işaretle gösterir.

4 Sayısı: Yere dengeli şekilde oturmuş taşı verir. bu çoğunlukla yapı taşı şeklindedir, rengi biraz farklı olur, altı mezardır.

5 Sayısı: Genelde malın yerini verir. pınar, çeşme, küçük taş öbeği gibi. bu el işaretide olabilir, 5 parmaklı bir elin malı altında olabilir. 5 köşeli yıldızda 5 sayısına karşılık olarak kullanılmıştır. antik çağda cadılar tarafından kutsal kabul edilen rakamdır..

6 Sayısı: Hedef seçilerek yapılan gömülerde görülür. Değirmen, kuyu, yaşlı ağaç gibi. özellikle daire yapan yerlerdeki hedefler önemlidir

.7 Sayısı: Ana kaya, sergen sıra kayalar gibi, çevrede göze batan kayalık dağ. Dağın altına ulaşmayı ifade eder. yedinin olduğu yerde siperli kayada yada mihrap kaya aranır.

8 Sayısı: Hristiyan inancına göre gök yüzü tahtını 8 melek taşır. 8 bazen hilal işaretine şifrelenmiştir, kırmızı taş, kırmızı toprak önemlidir bunlar yön veren işaretlerle desteklenir.

9 Sayısı: Bitiş noktasıdır, burada bulunan farklı nesle aranmalıdır.. 3 ayrı üçgen, yada 6 köşeli yıldızın yanında üçgende buranın son yer olduğunu anlamamızı sağlayabilir.

10 Sayısı: İhtişamlı olan, büyük olandır..örnek olarak patika yolu değil ana yolu verir. büyük dağ, deniz ve nehir gibi.

11 Sayısı: Taş yol, dikmeler, taş döşemeli yol, taşlı yol, patika yol.
*Taşlı ve bol kıvrımlı yol verir. Malı ise Lahit mezar veya Kaya mezarıdır.

12 Sayısı: Bağdat kaldırımı, Bağdat yolu, Kervan Yolu.
*Bağdat yolu, kervan yolu verir. Malı ve hediyeleri dikili taşta veya ağaçta olur. %50 şansın vardır.

13 Sayısı: Askeriye, Çatal yapan yer. (Dere çatalı, yol çatalı gibi)
*Asker mezarı, asker yeri verir. Malı çok az olur. Kesin değildir. Askerin veya askeriyenin durumuna göre degişir.

14 Sayısı: Tek dikili olan, mezar, dere çatalı içindeki dikme, bağ bahçe.
*Dere ve yol çatalında bulunan yer, bağ bahçe, kuyu, ağaç, taş vs Hedeftir

15 Sayısı: Küçük kilise, kilise ev.
*Küçük kilise, kilise ev verir. Malı sütunda, duvarda veya kilise evin odanın ortasında olur. Eğer mal var ise.

16 Sayısı: Tepe, değirmen (tek değirmen).
*Tek değirmen çalışır vaziyette olur. Değirmenin arkasında 3 kayalık olur. Orta kayada mal veya hediyesi, sağında ise mezar olur.

17 Sayısı: Dikili ağaç (tek).
*Ağaç verir. Ağaçta olan emareler malın yerini söyler. Ağaç üzerinde çivi veya dibinde dört köşe taş olur. Mal bu emarelerle belirlenir.

18 Sayısı: Kara tepe.
*Kral komutan gibi soylu insanların mezarını verir. Kesinlikle zengindir.

19 Sayısı: Karataş, Çeşme (Karataşlı Çeşme).
*Çeşme verir. Malı çeşmenin arkasında veya doğusunda yerde 1-3 adımda olur.

20 Sayısı: Kuyular.
*Üç adet kuyu verir.(ikide olabilir).Kuyular değirmen giderken genelde yolun solundadır (bazen de yanında). Bu kuyular kontrol edilmelidir. Bu kuyular büyük ihtimalle kapalı olup, iki boş bir dolu, iki sahte bir gerçek olması muhtemeldir. Kuyu kenarından 40-50 cm kazılırsa üzeri şekilli bir taş çıkar. Bu taş haritadır, harita taştır.

21 Sayısı: Geçit yer, yemin, vezir tepe: ( hakim tepe, geçit olan yer gibi).
*Vezir tepe 7 adet mezar verir. 4 tanesi bir yerde, 3 tanesi bir yerde yada aynı hizadadır. 4 mezarda kesin malı olur. Dama oyun çizgisi, yakınında mağara içine çizilmiş 7 tane geyik, 7 deve gibi resimler bu mezarları işaret eder. 7 adet yığma veya taş tepeler (Tümülüs) şeklindedir.

22 Sayısı: Dikme, Vezir mezarı, haç işareti.
*Vezir mezarı verir. Bir yörenin en yüksek tepesinde 5-10-15 metre gibi yükseklikte yapılan büyük boyda olan dede veya yatır denilen mezarlardır. Alması çok zor olup, bu güne kadar alan olmamıştır. Heraklis’in, Firavun’un mezarları gibi ulaşılmamış mezarlar örnektir.

*Vezir mezarı yani haç işaretinin sayısal anlamı bazen 22 bazen de 24’tür. Bu farklılık kavimlerin 2 eksik harf veya fazla harf kullanmasından kaynaklanmaktadır.

23 Sayısı: Toplu mal.
*Toplu kişilerin malıdır. Soygun ve savaş zamanlarında insanlar yaşadıkları yerleri terk ederken, bütün mallarını topluca bir yere gömmüşlerdir. Bu malları ifade eder. Mallar genelde oda mezarlarda bulunur.


24 Sayısı: Vezir mezarıdır.(22 de belirtildiği gibi bazı kavimlerde geçerlidir).
*Diğer anlamı ise; işaretlerin son noktasını verir. Bu işaretlerin genelde 24 adım güneyinde olur, son noktayı ve sonucu verir.

Tek dikili (Ağaç) 1 = 1 = Tek dikili ( Taş )

Taş yol, geçit 2 = 3 = Yemin Üçleme , tepe tek sırada.

Tepe,üçleme,yemin üçgen 3 = 6 = Kuyu , değirmen.

Boş mezar (dede mezarı) 4 = 10 = Büyük su, Göl deniz,Büyük dere.

Küçük su,çeşme,pınar 5 = 15 = Dibek, duvar.

Dibek,kuyu,değirmen 6 = 21 = Kuyu, dibek,tepe

Beyaz tepe,sergen kaya 7 = 28 = Mayhoş su,acı su,ekşi su

Yumuşak,içilen su,kırmızı 8 = 36 = Kara taş,dibek tepeler

Karataş 9 = 45 = Kara taşlı mağara

Büyük su,…. 10 = 55 = Bina yeri

Taşlı yol,dikmeler 11 = 66 = Sağda değirmen

Bağdat,kervan yolu 12 = 78 = Kervan Yolu

Askeriye 13 = 91 = Kara su ( Yağış çoğalınca oluşur)

Tek dikili mezar 14 = 105= Yüksek kayalık

Küçük kilise 15 = 120= Kuyular

Tepe 16 = 136= Dikme,tepe,dibek

Tek dikili ağaç 17 = 153= Dikme,çakıl,tepe ağaç

Kara tepe 18 = 171= Karataş

Çeşme, kara taş 19 = 190 = Çeşme

Kuyular 20 = 210 = 2 su, 2 kuyu

Geçit,yemin 21 = 231 = Yemin,gerçek teslis,üç dikili olan

Dikme 22 = 253= Vezir tepe
 

Sedegor

Kullanıcı
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
679
Beğeni
2,258
Puanları
93
Biliyorum uzun yazdıgımdan dolayı beni degil okumayı sevmiyorsunuz :( okumadanda olmuyor işte inanın çok kısa öz yazmaya calışıyorum Başta dedim ya bir Ummandan bir damla yazacagım diye buna bile hop oturup hop kalkan deliler var. Daha işin başındayız. Ben bıraktım bu işi çok zor çok geç ögrendim. Bundan sonra bu yola çıkanlar boş adamlarla ugraşmasın. Kendimi övmek içinde yazmıyorum Umman nerde aldıgımız damla nerde. Bu iş bitmeyecek bir kitabı okumaya calışmaktır. Ustası yoktur
 

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Katılım
26 Mart 2018
Mesajlar
3,151
Beğeni
9,952
Puanları
113
Yaş
61
Konum
Ankara
Biliyorum uzun yazdıgımdan dolayı beni degil okumayı sevmiyorsunuz :( okumadanda olmuyor işte inanın çok kısa öz yazmaya calışıyorum Başta dedim ya bir Ummandan bir damla yazacagım diye buna bile hop oturup hop kalkan deliler var. Daha işin başındayız. Ben bıraktım bu işi çok zor çok geç ögrendim. Bundan sonra bu yola çıkanlar boş adamlarla ugraşmasın. Kendimi övmek içinde yazmıyorum Umman nerde aldıgımız damla nerde. Bu iş bitmeyecek bir kitabı okumaya calışmaktır. Ustası yoktur
ustam yazınızı taşıdım. Yer yanlışsa söyleyin yerine alayım. Yazılarınızı epey kişi takip ediyor. Rahat rahat yazın
 
Üst